Comandamentul Local pentru Situaţii de Urgenţă, întrunit pentru stabilirea Planului de Deszăpezire în sezonul rece 2013-2014

Comandamentul Local pentru Situaţii de Urgenţă, întrunit pentru stabilirea Planului de Deszăpezire în sezonul rece 2013-2014

Ieri, 15 octombrie 2013, Comandamentul Local pentru Situaţii de Urgenţă s-a întrunit la sediul Primăriei Municipiului Giurgiu pentru a pune la punct planul de deszăpezire pentru această iarnă.
La masa discuţiilor au fost prezenţi şefii tuturor societăţilor implicate în deszăpezire, reprezentanţii ISU, SVSU, ai ENEL şi ai Spitalului Judeţean, care au prezentat un bilanţ al utilajelor şi al forţei de muncă de care dispun şi au punctat problemele de care trebuie ţinut cont în acest sezon rece.
Cel care a condus şedinţa a fost preşedintele comitetului, primarul Nicolae Barbu. Acesta a solicitat societăţilor implicate monitorizarea zilnică a acţiunii de deszăpezire, cu zonele şi intervalul de timp în care utilajele au acţionat. „N-am avut o iarnă aşa de grea anul trecut şi totuşi, dacă pe drumurile principale a fost negru şi s-a circulat foarte bine, nu acelaşi lucru pot să spun de zonele dintre blocuri, drumurile secundare şi urgenţa a doua şi a treia. Aş vrea ca anul acesta, zilnic, dacă este zăpadă, toate maşinile de care dispuneţi să aibă GPS. Aş vrea zilnic monitorizarea şi vreau să-mi sosească la Serviciul pentru Situaţii de Urgenţă diagrama cu zonele unde au efectuat deszăpezirea, când şi cu ce utilaje unde au acţionat”, a precizat primarul Nicolae Barbu.
În final, în urma discuţiilor purtate în cadrul comitetului, au fost stabilite atât punctele tari, cât şi punctele mai slabe, care trebuie corectate în scurt timp. La momentul concluziilor, viceprimarul Liviu Popazu s-a declarat mulţumit de pregătirile făcute pentru acest sezon rece, iar administratorul public, Emil Vucă a amintit despre porţiunile de drum de care trebuie să se ocupe CNADNR.

Ultima modificare: 16.10.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul GEP va furniza energie termica de la 15 octombrie , pentru inceput la acelasi pret ca în 2012

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.